Door op 23 april 2016

GroenLinks-PvdA zoekt de burger op

Vanaf het voorjaar van 2016 gaat de fractie van GroenLinks_PvdA regelmatig de burgers van Leusden raadplegen op allerlei actuele onderwerpen.

De eerste activiteit die de fractie in dit kader ondernam was op zaterdag 19 maart. Toen heeft zij aan een zwerfvuilophaal actie deelgenomen in Leusden. Samen met andere bewoners heeft de fractie het gebied bij de toegangsweg van de A28 en de park en ride parkeerplaats bij de gemeentelijke milieu afval en winkelcentrum de Biezenkamp, voor haar rekening genomen. Uit het grote aantal dik gevulde vuilniszakken waarmee de fractieleden bij de Groene Belevenis terug kwamen, kan worden afgeleid dat er hard gewerkt is en dat de actie zeer geslaagd is.

Zo was de fractie ook aanwezig op ’t Plein op 9 april jl. om van de burgers te horen hoe zij tegen de nieuwe busroutes aan kijken. Hierover vindt u een verslag op deze site.

Het voornemen is om dit soort raadplegingen ook te houden op 14 mei en 25 juni te op ’t Plein in de Hamershof. We staan er dan weer van 11.00 tot 15.00 uur om uw vragen te beantwoorden en met u in gesprek te gaan over actuele Leusdense ontwikkelingen.