Door op 18 december 2013

Nieuw logo symboliseert vruchtbare samenwerking

Een ovaal vormgegeven logo dat op een uitstekende wijze de verbinding en de samenwerking tussen GroenLinks en Partij van de Arbeid in Leusden tot uiting brengt.

De politieke partijen GroenLinks en Partij van de Arbeid in Leusden hebben besloten samen te gaan werken. Er wordt met één gezamenlijk verkiezingsprogramma en één gezamenlijke lijst aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2014 deelgenomen.

De samenwerking komt ook tot uiting in een nieuw herkenbaar logo. Hiervoor is een prijsvraag uitgeschreven o.a. via een advertentie in de Leusder Krant. Een 10 tal inzendingen heeft dit opgeleverd met pakweg 20 ontworpen logo’s. De gezamenlijke campagnecommissie van GroenLinks en de Partij van de Arbeid heeft het door Theo van Middelaar ingestuurde ontwerp als winnend logo uitgekozen. Een ovaal vormgegeven logo dat op een uitstekende wijze de verbinding en de samenwerking tussen GroenLinks en Partij van de Arbeid in Leusden tot uiting brengt.
Donderdag 12 december overhandigde Theo van Middelaar het logo aan Joost van Herpen (PvdA) en Riet Koetsenruijter (GroenLinks). Joost en Riet, samen de kopgroep van de gezamenlijke lijst, zijn in hun nopjes met dit fraai vormgegeven logo.

Hieronder nog even dat logo zoals het er in z’n geheel uitziet.

GroenLinks-PvdA Leusden logo